Erasmus+/Trans2Work

Projekat pod radnim nazivom Trans2Work, u sklopu Erasmus+ programa,  provodi konzorcijum od 23 partnera iz EU, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore a osnažuje studente sa invaliditetom u traženju posla nakon završetka fakulteta i daje im mogućnost obavljanja stručne prakse kod poslodavaca.

Profil Management Consulting d.o.o. uspješno posluje na tržištu rada od 2004. godine i pomaže kompanijama u potrazi za menadžerskim kadrovima.  Obzirom da se Profil Managment Consulting bavi zapošljavanjem visoko obrazovanih osoba, u ovom projektu sudjelujemo kao partneri.

Želja nam je doprinijeti razvoju i poboljšanju uvjeta rada osoba sa invaliditetom, osvjestiti i osnažiti civilno društvo, uspostaviti dijalog donositeljima/icama odluka.  Mi, u Profil Management Consultingu, radimo pripremu i odabir socijalno odgovornih poslodavaca iz javnog, privatnog i NGO sektora.

Ukoliko ste i Vi zainteresovani da pružite priliku studentima sa invaliditetom da steknu prvo radno iskustvo kroz obavljanje stručne prakse od 2 mjeseca u Vašoj kompaniji možete nas kontaktirati na : profil@profil.ba ili putem telefona : + 387 33 262 362.