Od 2004. godine Profil Management Consulting pomaže klijentima u potrazi za menadžerskim kadrovima kroz procese identifikacije, procjene i regrutacije najtalentovanijih lidera na tržištu rada. Dugogodišnjim radom izgradili smo reputaciju osnovnog izvora liderskih i talent consulting usluga. Zbog vizije dugoročne kvalitete, naši konsultanti su u redovnom kontaktu sa kandidatima i klijenitma kako bi osigurali trajne i izvanredne rezultate.

Dijapazon naših klijenata kreće se od perspektivnih kompanija u nastajanju do najvećih svjetskih korporacija. Radimo na najvećim liderskim nivoima s ciljem kreiranja opipljivog i trajnog poslovnog uticaja.

Organizacije vjeruju PROFIL-u pri izboru talentovanih vodstvenih kadrova što je odgovornost koju svakodnevno prihvaćamo koristeći strast prema poslu, ekspertizu, integritet i mjerljive rezultate.

Kao što možete vidjeti na listi naših klijenata, važimo za pouzdanog partnera mnogim svjetski poznatim kompanijama.

U naše osnovne usluge spadaju executive search, brza selekcija, traženje i odabir i staff leasing.

Kao agencija nudimo:

Profesionalizam

PROFIL MC je profesionalna agencija čiji je tim posvećen Vašem uspjehu, etičan pri obavljanju posla i detaljan u radnim procedurama.

Lični Pristup

Očuvanje dugoročnih odnosa sa našim klijentima nam pomaže da bolje razumijemo Vaše potrebe, budemo proaktivni i ostanemo fokusirani na ono što je Vama bitno.

Jednake mogućnosti

PROFIL MC pruža jednake mogućnosti svim kandidatima. Jedini kriterij u selekciji je Vaša lična kvaliteta.

Diskreciju

Naše desetogodišnje postojanje na tržištu izbora i selekcije menadžerskih kadrova služi kao znak da je diskrecije očuvana vrijednost među našim konsultatima kako za naše klijente tako i za naše kandidate.