Od 2004. godine Profil Management Consulting pomaže klijentima u potrazi za menadžerskim kadrovima kroz procese identifikacije, procjene i regrutacije najtalentovanijih lidera na tržištu rada.

Dugogodišnjim radom izgradili smo reputaciju osnovnog izvora liderskih i talent consulting usluga.

Zbog vizije dugoročne kvalitete, naši konsultanti su u redovnom kontaktu sa kandidatima i klijenitma kako bi osigurali trajne i izvanredne rezultate.

Dok Vam mi pružamo osnovne poslovne usluge, Vi ćete imate dovoljno vremena da se fokusirate na rast i razvoj Vaše kompanije!

Naš tim čine profesionalaci iz oblasti računovodstva i finansija, sa teoretskim i praktičnim znanjem, te iskustvom stečenim u knjigovodstvu, finansijskom računovodstvu i izvještavanju. Stoga nudimo Vam rad sa iskusnim stručnjacima koji su svoje znanje i vještine stekli u različitim industrijama. Kako duboko vjerujemo u integraciju i godinama naporno radimo kako bismo osigurali potrebno znanje i postigli izuzetne rezultate, naš tim iz Sarajeva može jako brzo postati dio Vašeg tima i Vaše pouzdane i vrlo prilagodljive kolege.

Kako biste bili sigurni da ćete imati najviše koristi od angažiranja vanjskih računovodstvenih usluga, razmislite o izazovima koje pokušavate riješiti, kao i o rezultatima kojima se nadate.

Da li Vam trebaju stalne usluge knjigovodstva, obračuna plata, računovodstveni softver koji pomaže u izradi specifičnog analitičkog izvještaja ili samo opće smjernice o tome koje ključne referentne vrijednosti trebate ciljati?! Zajedno možemo odrediti Vaše ciljevi i po potrebi uključiti vanjsku pomoć, te na kraju zaposlite pravu i stručnu osobu koja će donijeti u Vaš tim stručno znanje i dodanu vrijednost.

Dijapazon naših klijenata kreće se od perspektivnih kompanija u nastajanju do najvećih svjetskih korporacija. Radimo na najvećim liderskim nivoima s ciljem kreiranja opipljivog i trajnog poslovnog uticaja.

Organizacije vjeruju PROFIL-u pri izboru talentovanih vodstvenih kadrova što je odgovornost koju svakodnevno prihvaćamo koristeći strast prema poslu, ekspertizu, integritet i mjerljive rezultate.

Kao što možete vidjeti na listi naših klijenata, važimo za pouzdanog partnera mnogim svjetski poznatim kompanijama.

U naše osnovne usluge spadaju executive search, brza selekcija, traženje i odabir i staff leasing.