Želite pronaći novi posao, biti dio novog tima i težite novim izazovima, ali ne možete da pronađete otvoren i odgovarajući oglas za posao?

Profil MC tim je posvećen Vašem uspjehu, etičan pri obavljanju posla i detaljan u izboru odgovarajućeg radnog mjesta za svoje klijente, te spreman pomoći Vam pri pronalaženju i odabiru novog poslodavca.

Ukoliko se želite prijaviti pošaljite nam svoju biografiju/CV na e-mail adresu info@profil.ba. Na istu adresu možete uputiti pitanja vezano za oglašenu poziciju. Isto tako želimo naglasiti da su Vaše preporuke su dobrodošle.

Naš tim za regrutovanje će Vas kontaktirati ukoliko u našoj bazi podataka postoji ili se ukaže odgovarajuća prilika za promjenu i mogućnosti u Vašoj karijeri.

Ponosni smo na raznolikost naših saradnika. Naši putevi karijere otvoreni su za sve – bez obzira na porijeklo, kulturu, spol, dob, seksualnu orijentaciju, jezik, političke ili vjerske poglede ili invaliditet. Jednake mogućnosti za sve su nam važne.

Radujemo se Vašoj prijavi!

Preporućujemo Vam da nastavite aktivno posećivati naš portal i da postanete deo naše zajednice na LinkedIn-u kako biste ostali u toku i otkrili uzbudljivije mogućnosti za Vašu dalju karijeru.